CINE SUNTEM?


Suntem o echipa cu peste 4 ani de experienta in domeniul floristic, pasionati de design si indragostiti iremediabil de natura. Ea ne inspira toate creatiile, fie ca vorbim de pereti verticali, de obiecte decorative sau de aranjamente de evenimente. Creatiile noastre, fie sunt 100% naturale, fie au o baza naturala solida, impletita cu diferite materiale cum ar fi sticla, otel, fier sau materiale compozite. 


CE FACEM?

Proiectam, construim si montam pereti verticali verzi dintr-o paleta de peste 200 plante stabilizate, muschi si licheni. Aditional, realizam colectii de decoratiuni interioare naturale; terarii, aranjamente din lemn exotic si plante, tablouri din plante stabilizate sau diferite instalatii.


MISIUNE


Dincolo de amenajarile cu pereti verzi, plante conservate si alte elemente biofile, ne dorim sa ridicam nivelul de constiinta asupra importantei pe care o joaca natura si elementele naturale in mediul construit.


Misiunea noastra este de a transforma modul in care gandim si proiectam spatiile, avand o abordare centrata pe legatura indivizibila dintre Om si Natura.